RO | EN

Cel mai precis simulator de tragere

În lume.

Precizie imbatabila

0,0143˚ (1 cm la 100 m = 1 MOA (Minute of Angle) ), cu aproape nici o întârziere (1 ms) – Nu folosim tehnologia laser, suntem de 150x mai exacți.

Calcul balistic încorporat

Cu peste 550 de muniții înregistrate, suntem singurii care oferă o experiență realistă.

Peisaje variate

Imagini cu mai mult de 750 de peisaje; se pot chiar adauga fotografii noi!

Arme reale

Functioneaza cu arme reale ( carabina si pusca cu alice ) pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a oferi un feedback cat mai realist. Fără muniție.

Trageri in plan vertical

Primul simulator de tir care oferă posibilitatea de a împușca păsări la inaltime !

Analiză complexă

Redă tragerile pentru analiza greșelilor și imbunatatirea tehnicii , coroborand miscarile tintei si ale tevii ,efectuand analiza impactului asupra tintei.

Precizie de neegalat de 0,0143˚

Suntem mândri să spunem că tehnologia brevetată nu are echivalent pe piață, cu o precizie de 1 MoA ( minute of angle). Cele mai bune sisteme laser nu pot cobora sub 2 °. Acesta este motivul pentru care suntem lider pe piața profesională a simulatoarelor de tragere ,cu peste 220 de instalari in întreaga lume.

Calculator balistic încorporat

Cu o selecție de peste 550 de modele de calibre, de la cei mai mari producători mondiali, suntem singurii capabili să vă aratam în mod realist poziția de impact a loviturii dvs. Cu o întârziere de 1 ms, ne asigurăm că vă oferim cea mai realista experiență de tragere.

Analiza complexa

Reluarea miscarii

ALGORITMUL PATENTAT GLOBAL,  împreună cu senzorul nostru de înaltă precizie, monitorizează întreaga secvență de tragere și produce analize detaliate, inclusiv viteza unghiulara a miscarii.

Analiza impactului loviturilor

Se iau în considerare toți factorii care contribuie la poziția loviturii și efectele acesteia: traiectoria și viteza țintei, materialul muniției, energia,socul, dimensiunea și viteza alicelor. Puteți chiar compara impactul diferitelor tipuri de munitii in urma aceleiasi lovituri.

Analiza repetitiva

Fiecare lovitură, precisa sau imprecisa , este stocata pentru analize ulterioare! Puteți alege ajustările necesare pentru a obține performanțele dorite precum si progresul obtinut.

Simulatorul nostru de tragere ST-2 este un instrument profesional cu care vă puteți si distra!

Tehnologie ultrarealista

Funcționează cu arme adevărate

Simulatorul nostru de tragere ST-2 face posibilă utilizarea armelor reale, carabina si pusca cu alice. Suntem singurii care oferim simulari cu greutatea reală a tragaciului !
In cazul carabinelor cu boltaction , antrenamentul imbunatateste semnificativ precizia celui de-al doilea foc.

Peisaje variate

Cu peste 750 de peisaje, in simulatorul nostru va puteti crea propria poveste, cu propriile peisaje. Puteți trage in potârnichi în Anglia sau în sudul Spaniei ,mistreți în Rusia sau in Franța ; talere le în clubul de tir din Alexandria precum și la școala de tir Holland & Holland de lângă Londra.Si de ce nu, campiile sau padurile Romaniei.

Safety first

Misiunea noastră este să ne asigurăm că trageți mai bine. Dar nimic nu este mai important decât siguranța când mergi în sălbăticie. Prin urmare, putem adăuga obstacole, vânători sau gonaci precum și zone de delimitare pentru toate scenariile.