RO | EN

Despre poligon

Lungimi, linii

Va punem la dispozitie doua poligoane, de 25 si 50 de metri, cu 12 linii de tragere echipate modern, cu comanda electronica a tintei si camere de luat vederi.

Avem 10 linii de pistol, in lungime de 25 de metri, in care iti poti pune tinta oriunde doresti, din 5 in 5 metri. Pe cele doua linii de pusca, iti poti fixa tinta la 30 sau la 50 de metri si iti poti regla tirul urmarind pe o tableta focurile in timp real.

Instructori

Instructorul tau este un profesionist desavarsit. Este experimentat, amabil, deschis, gata sa te indrume in noul tau hobby, insa inainte de toate, el este acolo pentru a se asigura ca totul se desfasoara in deplina siguranta. Asculta-l, iti va prinde bine atat la perfectionarea abilitatilor de tragator, dar si la sentimentul de siguranta pe care il vei dobandi si pe care il vei transmite in jur.

Bonus, ai mari sanse ca instructorul tau sa aiba experienta reala in trupele speciale, in teatrele de lupta, sau sa fie tragator de long-range rifle. Nu ti-am spus ca e un poligon ca-n filme?

Daniel
Daniel
Instructor
Viorel
Viorel
Instructor / Armurier
Eugen
Eugen
Instructor, Armurier
Jessie
Jessie
Asistenta Medicala
Florin
Florin
Instructor
Adrian
Adrian
Instructor
Lucian
Lucian
Instructor
Florin
Florin
Instructor
Gabi
Gabi
Instructor
Stelian
Stelian
Instructor
Razvan
Razvan
Instructor
Coco
Coco
Instructor
Marius
Marius
Instructor

Arme

Pistoale: Beretta 92 FS, Beretta APX, Beretta 84 FS, HK SFP 9, Glock 34,SigSauer P320 , SigSauer P226, HK USP Expert ,CZ Shadow 2, Beretta PX4 Storm

Revolvere: Uberti 1851 Navy, Taurus , Smith and Wesson

Pusti: HK MR 223, AK 47, Marlin 883SS, Beretta CX4 Storm , HK SP5K , Uberti / Winchester 1866 Yellowboy, Tikka T3X TAC A1

HK VP9
AK 47
Marlin
Beretta PX4 Storm
GLOCK 34
Beretta APX
Beretta CX4 Storm
HK MR 223
GLOCK 17
GLOCK 19
Berreta 92FS
GLOCK 26
open

Alatura-te echipei Broz Guns!      Cariere