RO | EN

Preturi

Ultima versiune a simulatorului ST-2 – cea mai avansata in domeniu.

Simulatorul de tragere ST-2, tehnologie suedeză inovatoare dezvoltata în asociere cu Asociația Britanică pentru Tir și Conservare (experti în balistică), este primul simulator de tragere creat special pentru utilizatorii exigenți, cum ar fi vanatorii, instructorii de tragere și sportivii olimpici. Acest simulator permite analiza tehnică avansată a tragerii, pe ținte fixe și mobile precum și lucrul la viteza de reactie si concentrare in momentul executarii focului. Poate fi folosit si în activități de agrement, cum ar fi tirul in baloane sau conserve.

220Lei
Timp: 40 minute
300Lei
Timp: 60 minute
Max: 4 persoane

Tehnologie performanta

Datorită senzorilor montați pe propria armă, analiza tehnică a loviturii și a traiectoriei acesteia vă poate îmbunătăți semnificativ performanța de tragere

Tehnologie inovativa

După 15 ani de cercetare și dezvoltare și 10 ani de studii balistice, Marksman a dezvoltat cel mai avansat simulator al momentului și produce în mod regulat actualizări, făcându-l tot mai complet și mai eficient.

Tehnologie verde

Spre deosebire de centrele de tragere cu paintball sau airsoft, simulatorul de trageri ST-2 nu produce deșeuri, deoarece utilizarea muniției este interzisă.

Instructor privat

Manevrarea simulatorului este simplă, iar constatările pot fi citite clar pe ecran. Cu toate acestea, în timpul fiecărei sesiuni de antrenament, veți fi însoțiți de un instructor care vă va ajuta să vă analizați lovitura.

Peisaje realiste

Filmele sunt prezentate în înaltă definiție (2048 x 768 px) pe un ecran mare de 21 m2. Scenariile sunt complet modificabile, ceea ce poate da naștere la multiple situații de trageri.

In oras

Spre deosebire de centrele de paintball și de airsoft situate în general în suburbiile exterioare, locația noastră din Bucuresti este ușor de accesat.

Fara daune sonore

Tragerea nu se face cu gloanțe reale, sunetul este reprodus de difuzoare a căror putere este reglabilă.

Peisaje realiste

Platforma noastră de rezervare online este cel mai rapid și mai sigur mod de a rezerva sesiunea simulatorului de tragere. Dacă aveți solicitări specifice (grup, campionat multiplayer, teambuildinguri) nu ezitați să ne contactați.

Organizare de competitii

Simulatorul ST-2 este deja instalat în 12 țări (Suedia, SUA, Canada, Germania etc.) și permite organizarea de competiții internaționale de tragere în timp real grație departajării rezultatelor.